Företaget

Mälarö Fastighets AB är företaget som föredrar att se möjligheter i stället för svårigheter. När det gäller att förverkliga ditt drömhus ska det vara så lätt….

Vårt kontor är beläget i Skå Industriområde ute på Färingsö (Mälaröarna). Vårt primära verksamhetsområde är Stockholmsregionen men vi är även öppna för att åta oss projekt i andra delar av landet.
Vi är drygt 30 anställda som gör allt för att fullborda ditt drömhus.

Vi vill att det ska vara “så lätt” för dig att skapa ditt nya hus och att du under hela tiden känner full trygghet.

Vi är ständigt öppna för att pröva nya lösningar och innovationer som ännu inte blivit gängse standard. Att något är nytt och inte gjorts tidigare avskräcker oss inte utan sporrar vårt intresse inför nya möjligheter att hjälpa våra kunder att uppfylla sina drömmar på bästa sätt.

Snabb handläggning är A och O för att komma vidare. Du får alltid snabbt svar på dina frågor.

Historia

Mälarö Fastighets AB har bildats genom sammanslagning av företagen SBL Bygg som drevs av Lars Lindqvist och Carpetech som drevs av Håkan Gustavsson. Vi började båda jobba i byggsvängen omedelbart efter skolan men så småningom tog entreprenörsandan över och vi beslöt oss för att bli egna företagare. Det är mycket stimulerande att se det ena projektet efter det andra ta form och bli verklighet.

Certifieringar

Mälarö Fastighets är auktoriserade hos

Medarbetare

Vi vill att våra medarbetare är engagerade och delaktiga i verksamheten och på så sätt medverkar till vår positiva utveckling. Därför arbetar vi aktivt med att ta till vara på och utveckla personalens kompetens och möjligheter. Vårt motto är att vara bäst och ha kul tillsammans.

 

Heta arbeten och Första hjälpen utbildningar genomförs med alla medarbetare

 

Vi har medarbetare utbildade / certifierade inom

  • Säker Vatten
  • Byggkeramikrådet (Våtrumsbehörighet)
  • Heta Arbeten
  • Säkra Lyft
  • Kranförare
  • Byggarbetsmiljösamordnare enligt AML (BAS P / BAS U)

Några av våra medarbetare

Loading...

Samarbetspartners

sdp3_0

tkmlogo

skadeteknikgruppen

stockholmlosull